HÅLL UTKIK - Här kommer
vårterminens  första kurs 2019

Från valp till stjärna  Max 6 deltagare            FULLT
Fem tisdagar 10.00-12.00 (10 timmar) 
15 jan, 29 jan, 12 feb, 26 feb, 12 mars
VARANNAN VECKA
1900 kr (Fika ingår)
Tränare: Lena Svenblad
Inga förkunskaper krävs  

Kursen vänder sig till dig som vill bygga goda grunder till en samarbetsvillig och välbalanserad hund med en möjlig tävlingskarriär framför sig, grunder du har glädje av antingen du siktar på tävlings-bruks- eller rallylydnad, på agillity eller någon annan tävlingsform. All inlärning sker genom att förstärka önskvärda beteenden hos den unga hunden. Vi tar tillvara på hundens naturliga lekfullhet och nyfikenhet. Vi jobbar med många olika roliga övningar där vi använder olika belöningstekniker. Det tillsammans med träning av självkontroll ger en hund som vill samarbeta med dig och känner träningsglädje. Du kommer lära dig använda klicker i träningen och få en god förståelse för alla fördelar det innebär med klickeranvändning. 
Vi lägger stor vikt vid att träna kontakt, stadga och följsamhet och växlar aktiviteter med stunder av avkoppling.
Då hundarna vilar har vi teoripass, där vi bland annat går igenom den unga hundens utveckling och beteendebehov, för att bättre förstå hundens sätt att reagera i olika situationer.  Kursen riktar sig till dig som har en valp eller för all del en unghund som inte har några lydnadsgrunder. 

Rallylydnad banträning 
Mer info kommer när nya datum är bestämda

 

Privatlektion  600kronor 
Behöver du hjälp med ett oönskat beteende eller bara få verktyg att hantera din hund i vardagen eller behöver du hjälp att komma vidare i lydnad, agility eller Nose Work.
Du kanske jobbar tider så det blir svårt att gå en kurs. eller så passar det inte din hund att träna med andra, tveka inte boka in en privatlektion, ensam eller ihop med en träningskompis.
 

FÖR ATT BOKA ELLER FÅ MER INFORMATION OM HUNDHALLEN HANINGE